Mijn werkwijze

 

 

             Er zijn diverse methodes waar ik, indien nodig, gebruik van kan maken.                Omdat iedere persoon anders is en zijn eigen specifieke klachten heeft,       zal elke sessie ook anders verlopen.   

 

          

 

 

 

 

Healing 
Deze prachtige Universele Goddelijke Bron energie die vrij komt werkt helend op fysiek-, emotioneel-, mentaal - en spiritueel niveau.
Het heft blokkades op, geeft rust en de balans gaat zich herstellen, zodat het zelfgenezend proces op gang wordt gebracht. Je ligt ontspannend aangekleed op de behandeltafel. In je energetisch veld om je heen worden blokkades opgeheven.

 

Innerlijk kindwerk                                                                                                                                                                            

Deze methode wordt gebruikt om het innerlijk kind te laten ervaren wat het nodig heeft. Patronen die je in je kinderjaren hebt geleerd kunnen je in je leven van nu, als volwassene, flink in de weg zitten. In je kindertijd zijn vaak wonden ontstaan, die je zwak en kwetsbaar gemaakt hebben. Door contact te maken met je Innerlijke Kind en de gevoelens waar te nemen, en te begrijpen waar ze vandaan komen, kan je helpen de pijn te helen. Hierdoor kun je alsnog een stevige basis in je leven creëren. Hiermee kunnen we negatieve ervaringen, blokkerende emoties en aangeleerde gewoontes verwerken.

 

Regressiewerk
Op deze wijze kunnen we angsten of steeds herhalende situaties bewust worden en loslaten.

 

Energetisch reinigen
Het hele lichaam is energie en iedere cel trilt. Ook om ons heen is de energie waarneembaar. De reiniging is bedoeld om de belastende energieën te verwijderen in de diverse energievelden om ons heen. Zo ontstaat er ruimte en rust.

 

Cosmic&Flower Energies. Dit zijn ondersteunende remedies die op maat worden gemaakt. De hoge combinaties van lichttrillingen vanuit deze energies decoderen en coderen alle niveaus van de fijnstoffelijke lichtlichamen en de huidige genetische structuur.

 

Leelaspel
Dit kaartspel is als een reis door de tijd. Het is bedoeld om een snelle en simpele ingang te krijgen naar het onder- of bovenbewuste om bij de blokkade te komen. Op de kaarten staat een korte visualisatie in de ik-vorm. Deze lees ik rustig voor, waardoor je in een meditatieve staat komt en waarvandaan we dan starten met een reis naar het onder- of bovenbewustzijn. Door de beelden die je krijgt, te koppelen aan wat er nu in je leven speelt, krijg je meer inzicht in je leven en mag je oude loslaten.

 

MIR methode (Mentale en Intuïtieve Reset)                                                                                                                                          Deze methode is bedoeld voor mensen met emotionele- en lichamelijke klachten, die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelf helend vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving en kost je niet meer van 2 x 2 minuten per dag. Zo word je gereset naar je oorspronkelijke blauwdruk. 

 

Voetreflexmassage

 

Hoofd- Nek en Schoudermassage